Melyik vízszűrőt?

Segítség ivóvíz szűrő típus kiválasztásához:
 
1.)  Mekkora napi vízmennyiségre van szükségünk? (főzéshez és ivásra). Egyszerűbb szűrőknél ez a szükséges szűrőfelület nagyságát határozza meg. Fordított Ozmózis elvű szűrőknél a max. azonnal kinyerhető vízmennyiség 10L, az újratöltés 45perc-2.5 óra. Adott igényhez méretezünk Önnek szűrőberendezést!
 
2.)   Milyen anyagok lehetséges előfordulását szeretnénk csökkenteni (a szűrési hatásfokkal) a vízben?   Mit szűr ki?
 
3.)   Mekkora a hálózati víz nyomása (maximum-minimum!)?  Miért fontos? Egyszerűbb szűrőknél szükséges 1,5Bar bejövő víznyomás. Fordított Ozmózis elvű szűrőknél 3,5Bar alatt kompresszoros készüléket kell választani !
 
4.)   Szüksége van utólagos UV (ultraviola fénnyel) végzett Sterilizálásra? Az UV(ultraibolya) fénnyel végzett sterilizálás elpusztítja a vírusok és baktériumok 100%-át.
Ilyen víz ajánlott kis gyermekeknek (a kapható bébivizek többsége így sterilizált) idős, legyengült, beteg embereknek valamint azoknak akik 100%-os baktérium és vírusmentes vizet szeretnének. Ajánlott ha a vizet nem azonnal fogyasztjuk (pl: üvegben visszük magunkkal).
 
5.)   Hova szeretné felszerelni a készülékét?  Léteznek pult felett és rejtett, pult alatti berendezések (itt csak 1 db csaptelep kerül a pult fölé.
 
6.)   Szüksége van-e ásványi anyagban szegény vízre is? (vasaló,párologtató, autóhűtő,kávé-teafőző) Fordított Ozmózis elvű szűrők duplacsapos típusa biztosítja! 
         
7.)   Számolta már? mekkora költséget okoz Önnek és családjának jelenleg a tiszta ivóvíz 1,2,3 évente, mennyibe kerülne ugyanez víztisztító berendezéssel? Főzéshez-sütéshez is használja? Tapasztalja meg a különbséget!! Készüléke visszatermeli az árát!
 
8.)   Lehetséges pénzt megtakarítani a beszerelésnél? Igen, útmutatónk alapján Ön is (némi szerelési képességgel) beépítheti a legbonyolultabb berendezést is!

Válaszai az adott pontokra egyszerűbbé teszik a kiválasztást, ha elakadt segítünk katt. ide!


 

 
 

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.